Elettra Lamborghini canlı gösteriden önce sağlık görevlileri tarafından kurtarıldı

JacksonduS

New member
Elettra Lamborghini canlı yayından önce sağlık görevlileri tarafından kurtarıldı: Video viral oldu.

İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 18 Ağustos 2023

için küçük rahatsızlık Electra Lamborghini. Şarkıcı, konser öncesi sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı. Tabii o anlar sosyal medyada dikkatle belgelendi.

Elettra Lamborghini canlı gösteriden önce sağlık görevlileri tarafından kurtarıldı

Teramo eyaletine bağlı Tottea’daki konser öncesinde Elettra Lamborghini’nin küçük bir sağlık sorunu vardı. Şarkıcı yardım istedi sağlık görevlileri boynun tamamen tıkanması nedeniyle. Doktorlar omuzlarına masaj yapmayı denediler ama bunun ona bir faydası olmadığını anlayınca ona bir iğne önerdiler. Electra korkmuş görünüyordu.

Elettra Lamborghini enjeksiyonlardan korkuyor

Elettra, bir dizi Instagram Stories ile şunları söyledi:

“Arkadaşlar acil bir durumumuz var. Sahibim engellendi arabada önce boyun ve şimdi ilaç alıyorum. Belki bu gece boynumu fazla hareket ettirmeyeceğim. Ama var”.
Lamborghini’nin masajdan önceki sözleri bunlar. Ancak ona iğneyi teklif ettiklerinde, iyimserliği kayboldu. Şarkıcı şırıngadan korkmuş görünüyordu ve sırtının “delmesini” her şekilde reddetti.

Elettra Lamborghini nasıl?

Şırıngaya verdiği tepkiyi gören sağlık görevlileri, Onu sakinleştir her halükârda. Diğer şeylerin yanı sıra, yalnızca enjeksiyonunun acı çekmeden konser vermesine izin verebileceğine dikkat çektiler. Fuarın sonunda Elettra Lamborghini iğneyi reddederek rahatsızlığa katlanarak sahneye çıktı.

Konser öncesi Elettra Lamborghini’nin boynu bloke oldu: “Sıkıntı için sağlık görevlilerini aradım ama korkuyorum” pic.twitter.com/J8YOyM82o0

– rahatsızlık tv (@disagio_tv) 18 Ağustos 2023