JacksonduS
New member
Edoardo Donnamaria şikayet etmekle tehdit ediyor: Bir mitomanyak, onun psikoloğu gibi davranıyor ve iddia edilen seansları anlatıyor.
İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 21 Ağustos 2023
dan bir patlama daha Edoardo Donnamaria sosyal medyada Ancak bu sefer, eski gieffino bir mitomanyakın saçma davranışının kurbanı oldu ve kesinlikle haklı.
Edoardo Donnamaria dava açmakla tehdit ediyor
Edoardo Donnamaria, Twitter profili aracılığıyla kendini birine bıraktı patlama. Eski Vippone’nin söylediğine göre, onun hakkında hikayeler uyduran bazı insanlar var, bu yüzden yasal olarak hareket etmeye karar verdi. Biri çocuğun vizöründe bitti sahte psikolog.
Edoardo Donnamaria’nın patlaması
Edward yazdı:
Edoardo Donnamaria’nın anlattıklarına göre, onun psikoloğu gibi davranan ve iddia edilen terapi seanslarının içeriğini etrafa saçan bir kadın vardır. Açıkçası, o bir mitomanyak. Hayranları sürüler halinde ona akın etti. Okunur: “Bu şikayetler ne zaman başlar? Bekleyemeyiz.
İnsanlar çıldırdı“, veya “Sınırların ötesine geçiyoruz. Bu şikayetleri size hemen gönderirdim“veya tekrar”Tek ihtiyacımız olan sahte psikologdu. Absürt“.
İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 21 Ağustos 2023
dan bir patlama daha Edoardo Donnamaria sosyal medyada Ancak bu sefer, eski gieffino bir mitomanyakın saçma davranışının kurbanı oldu ve kesinlikle haklı.
Edoardo Donnamaria dava açmakla tehdit ediyor
Edoardo Donnamaria, Twitter profili aracılığıyla kendini birine bıraktı patlama. Eski Vippone’nin söylediğine göre, onun hakkında hikayeler uyduran bazı insanlar var, bu yüzden yasal olarak hareket etmeye karar verdi. Biri çocuğun vizöründe bitti sahte psikolog.
Edoardo Donnamaria’nın patlaması
Edward yazdı:
Edoardo Donnamaria’nın taraftarları“Görünüşe göre benim psikoloğummuş gibi davranan ve açıkça söyleyen biri var. icat edilen şeyler. Bunun dışında, bunların bilinmediğine nasıl inanabilirsiniz? Ancak bunların hepsi sahte olduğu aşikar, psikoloğum bir erkek, bir profesyonel ve aynı zamanda liderlik ediyor. (Dikkat, gidiyorlar şikayetler)”.
Edoardo Donnamaria’nın anlattıklarına göre, onun psikoloğu gibi davranan ve iddia edilen terapi seanslarının içeriğini etrafa saçan bir kadın vardır. Açıkçası, o bir mitomanyak. Hayranları sürüler halinde ona akın etti. Okunur: “Bu şikayetler ne zaman başlar? Bekleyemeyiz.
İnsanlar çıldırdı“, veya “Sınırların ötesine geçiyoruz. Bu şikayetleri size hemen gönderirdim“veya tekrar”Tek ihtiyacımız olan sahte psikologdu. Absürt“.
Görünüşe göre, psikoloğum gibi davranan ve açıkça uydurulmuş şeyler söyleyen biri var, bu şeylere nasıl inanabileceğinizi bilmediğimiz gerçeği dışında … her neyse, hepsi açıkça sahte, psikopatım bir erkek, PROFESYONEL ve devam edin(grullini şikayetlerine dikkat edin)
-edoardo donnamaria (@drojette) 20 Ağustos 2023