JacksonduS
New member
Angelina Mango, İtalya ve Avrupa'da konser vermesi beklenen turnesini iptal etti
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 23 Ekim 2024, 20.34
İtalya turu ve Avrupa turu Angelina Mangobu sonbaharda yapılması planlananlar şu an için iptal edildi Sağlık. Şarkıcının sosyal medyada paylaştığı uzun mektuptaki sürpriz duyurusu.
Angelina Mango turu iptal etti
Amici'nin eski öğrencisi ve Sanremo Festivali'nin son edisyonunun kazananı Angelina Mango, hayranlarını suskun bırakarak geçici olarak emekli olmaya ve turunu iptal etmeye karar verdi.
Sanatçı, Instagram'da 23 Ekim Çarşamba gününe ait bir günlük girişinin fotoğrafını yayınladı ve burada fiziksel ve zihinsel sağlığına dikkat etmek için bir adım geri atma kararını açıkladı:
Tur organizatörleri, bilet iadelerine ilişkin tüm bilgilerin web sitesinde yer aldığını duyurdu. Canlı Ulus – www.livenation.it.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 23 Ekim 2024, 20.34
İtalya turu ve Avrupa turu Angelina Mangobu sonbaharda yapılması planlananlar şu an için iptal edildi Sağlık. Şarkıcının sosyal medyada paylaştığı uzun mektuptaki sürpriz duyurusu.
Angelina Mango turu iptal etti
Amici'nin eski öğrencisi ve Sanremo Festivali'nin son edisyonunun kazananı Angelina Mango, hayranlarını suskun bırakarak geçici olarak emekli olmaya ve turunu iptal etmeye karar verdi.
Sanatçı, Instagram'da 23 Ekim Çarşamba gününe ait bir günlük girişinin fotoğrafını yayınladı ve burada fiziksel ve zihinsel sağlığına dikkat etmek için bir adım geri atma kararını açıkladı:
Yaklaşık bir hafta önce Angelina Mango, bir sorun nedeniyle turne tarihlerinden bazılarını kaydırmıştı. akut rinofarenjit. Ancak bu tercihin ardındaki nedenlerin bu soruna bağlanıp bağlanamayacağı açık değildir.“Durmam gerekiyor çünkü kendime bakmak istiyorum. sağlığı ilk sıraya koymak ve çünkü sadece kendi sesim değil aynı zamanda hepinizin sesi olmak istiyorum.”
Angelina Mango'nun tur ve bilet iadeleri“Seni çok seviyorum ve sevginiz için şimdiden teşekkür ederim Ne biliyorsam bu günlerde alacağım”şarkıcı sözlerini tamamladı.
Tur organizatörleri, bilet iadelerine ilişkin tüm bilgilerin web sitesinde yer aldığını duyurdu. Canlı Ulus – www.livenation.it.