JacksonduS
New member
DAZN sunucusu Diletta Leotta doğum yaptı ve küçük bir kız annesi oldu: mutlu olayın tüm detayları.
İle ilgili Ilaria Minucci Yayınlanan 16 Ağustos 2023
Diletta Mayo küçük Aria’nın annesi oldu: DAZN sunucusu, doğum gününde bir kızını doğurdu.
Diletta Leotta doğum gününde doğum yaptı: Aria doğdu
Bugün 16 Ağustos 2023 Diletta Leotta 32 yaşına girdi. Aynı gün sabah 08:47’de ilk çocuğunu dünyaya getirdi. Havafutbolcuyla evlendi Loris Karius.
Çocuğunun doğum haberini kendisine sunan anne ve babası, sosyal ağlarda paylaştığı bir gönderiyle haber verdi. Paylaşımda küçük kızın annesi ve babasıyla çekilmiş bazı karelerini görebilirsiniz.
Kızına ithafen Instagram gönderisi
DAZN sunucusu Instagram’da “Bugün seninle yeniden doğuyorum” diye yazdı. “Hoş geldin Aria. Alabileceğimiz en güzel hediye sensin,” diye ekledi.
İle ilgili Ilaria Minucci Yayınlanan 16 Ağustos 2023
Diletta Mayo küçük Aria’nın annesi oldu: DAZN sunucusu, doğum gününde bir kızını doğurdu.
Diletta Leotta doğum gününde doğum yaptı: Aria doğdu
Bugün 16 Ağustos 2023 Diletta Leotta 32 yaşına girdi. Aynı gün sabah 08:47’de ilk çocuğunu dünyaya getirdi. Havafutbolcuyla evlendi Loris Karius.
Çocuğunun doğum haberini kendisine sunan anne ve babası, sosyal ağlarda paylaştığı bir gönderiyle haber verdi. Paylaşımda küçük kızın annesi ve babasıyla çekilmiş bazı karelerini görebilirsiniz.
Kızına ithafen Instagram gönderisi
DAZN sunucusu Instagram’da “Bugün seninle yeniden doğuyorum” diye yazdı. “Hoş geldin Aria. Alabileceğimiz en güzel hediye sensin,” diye ekledi.
Küçük kızın adı ancak doğumdan sonra, yani yeni anne nihayet onu kucağına aldığında ortaya çıktı. Sadece Leotta, röportaj yapan Spor Gazetesi mutlu olaydan birkaç hafta önce, kızının adını ancak onu dünyaya getirdikten sonra seçmeye karar verdiğini açıklamıştı. “İsmi? Önce gözlerinin içine bakmak istiyorum. Bunu yapmaya karar verdim. İçgüdülerini takip etmek için,” demişti.Instagram’da bu gönderiyi görüntüle
Diletta Leotta(@dilettaleotta) tarafından paylaşılan bir gönderi