DGS 2021 bitti, öğrenciler soluğu Twitter’da aldı! ÖSYM tarafınca düzenlenen Dikey Geçiş İmtihanı (DGS) 2021 bugün yapıldı. 2 yıllık üniversite eğitimini 4 yıla çıkarmak isteyen öğrencilerin katıldığı imtihanda adayları şiddetli bir yarış bekledi.
Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Tahsiline Dikey Geçiş İmtihanı 81 ilin tamamında düzenlendi. Adaylara toplamda 120 soru sorulurken, cevaplamaları için 150 dakika müddet tanındı. Her imtihan daha sonrası soluğu toplumsal medyada alan öğrenciler bu sene de geleneği bozmadılar.
DGS 2021 imtihanı daha sonrası toplumsal medyadan gelen reaksiyonlar
Tüm heyecana ve gerilime karşın imtihanda yaşadıklarını daha sonrasında toplumsal medyada paylaşan öğrenciler, her yıl ortaya birbirinden komik şakaların çıkmasına niye oluyor. Ekseriyetle sorulara ya da imtihan uygulamalarına reaksiyonlu olan üniversite adayları, bu reaksiyonlarını esprili bir lisanla toplumsal medyada lisana getiriyor. İşte DGS 2021 reaksiyonlarından bazıları…
Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Tahsiline Dikey Geçiş İmtihanı 81 ilin tamamında düzenlendi. Adaylara toplamda 120 soru sorulurken, cevaplamaları için 150 dakika müddet tanındı. Her imtihan daha sonrası soluğu toplumsal medyada alan öğrenciler bu sene de geleneği bozmadılar.
DGS 2021 imtihanı daha sonrası toplumsal medyadan gelen reaksiyonlar
Tüm heyecana ve gerilime karşın imtihanda yaşadıklarını daha sonrasında toplumsal medyada paylaşan öğrenciler, her yıl ortaya birbirinden komik şakaların çıkmasına niye oluyor. Ekseriyetle sorulara ya da imtihan uygulamalarına reaksiyonlu olan üniversite adayları, bu reaksiyonlarını esprili bir lisanla toplumsal medyada lisana getiriyor. İşte DGS 2021 reaksiyonlarından bazıları…
matematiğin kolay olup Türkçe yüzünden kaybetmem #dgs2021 pic.twitter.com/gPSHYFJG9h
— CAN(@Can_Gtt) July 11, 2021
Bakalım mantık Hiç mantıklı
soruları nasılmış değilmiş #dgs2021 pic.twitter.com/2ckxL0t0H6
— Uğursuz Savar(@UgursuzSavar) July 11, 2021
Mantık sorularını görünce ben; #dgs2021 pic.twitter.com/6XbVI9ARIC
— İsmail (@ismail_drmss) July 11, 2021
Canım Ösym sınavda canımız sıkılmasın diye sudoku koymuş şapşik. #dgs2021 pic.twitter.com/jXxfucDIXI
— Dilek Biçer (@Dilek__1905) July 11, 2021