Dev kuş “Rodney” kaçtı – polis operasyonu

DunyaVatandasi

New member

Evcil bir emu, sahibini ve Birleşik Krallık polisini tetikte tuttu. Bir çitten atladı ve ardından bölgede bir günlük tura çıktı.

Sahibi tatile çıkar çıkmaz “Rodney” küçük bir geziye çıktı. BBC’nin bildirdiği gibi, kaçan bir emu, İngiltere’nin Suffolk bölgesinde bir polis operasyonuna yol açtı. Devasa kuş daha fazla uzatmadan bahçe çitinin üzerinden atlayarak bölgeden geçti. Onu civciv olarak benimseyen ve mutfakta büyüten sahibi Jon Cardy’nin endişesine fazlasıyla. Bugün sevgiyle “Rodney”i “evcil dinozorum” olarak adlandırdı.

Cardy muhtemelen her şeyden önce insanların kuşa yanlış tepki vermesinden korktuğu için endişelenmişti. Çünkü “Rodney” çok arkadaş canlısı olsa da, aynı zamanda çok iri ve meraklı, kocaman bir gagası var. Cardy, BBC’ye “Rodney yüzükler ve küpeler gibi parlak her şeyden büyüleniyor ve birinin onun yüksek hızla geldiğini görüp biraz çıldıracağından endişelendim” dedi.

“Bu bir hindi değil – bu benim küçük Rodney’im”

Evcil hayvanının bir geceki fırtınadan biraz rahatsız olduğundan şüpheleniyordu ve bu nedenle topuklarına basmıştı. Daha önce ara sıra çitin üzerinden atlamış olsa da, her zaman yakınlarda kalmıştır. Uzun mesafeleri hızla kat edebildiği için, Cardy daha sonra polisi de aradı ve ardından görülme raporlarını aramak için sosyal medyaya gitti. Böylece “evcil dinozor” gezisi iyi sonuçlandı.

Yerel bir grubun sahibi, iddiaya göre kaçak bir hindi olduğu iddia edilen bir video gördü. Cardy, “Bunun hindi olmadığını düşündüm – bu benim küçük Rodney’im,” dedi. Bir arkadaşının yardımıyla kuşu bulmuş ve eve getirmiş. Polis daha sonra hayvanı kontrol etmek için uğradı. Ve hızlı bir fotoğraf için poz.