Dansdan TV'de Başarıya Kadar

JacksonduS

New member
Dansdan televizyon başarısına kadar Giulia Stabile'in hikayesini keşfedelim.

İle ilgili
Editoryal personel haberleri.it

Yayınladı 27 Mayıs 2025, 20:46

Parlayan bir yetenek

Giulia Stabile, Yetenek Gösterisine katılımı sayesinde İtalyan televizyon panoramasında iyi bilinen bir isim haline geldi. Arkadaşlar ve şu anki ortak rolüne göre Evet que vales. Kariyeri şaşırtıcı bir şekilde başladı, performansını görenlerin anısına silinmez bir iz bıraktı.

Eski dansçı ve bugün Marcello Sacchetta, performansının ona nasıl derinlemesine vurduğunu anlattı. “Müzik üssü başladığında, patlama! Bu bir vahiydi,” dedi Giulia'nın sahneye nasıl bir kez nasıl döndüğünü vurguladı.

Beklenmedik bir toplantı

Giulia'nın hikayesi sadece bir dansçının değil, aynı zamanda eğlence dünyasının zorluklarıyla yüzleşebilen genç bir kadındır. Seçmeleri sırasında Maria de Filippi ona beklenmedik bir soru sordu: “Ne kadar ayak soruyorsun?”. Giulia'yı bırakan bir merak şaşırttı, ancak bu da ikisi arasında daha derin bir konuşmanın yolunu açtı. “Maria'ya sordum çünkü bana bu soruyu sormuştu ve bilmeyi merak ettiğini söyledi,” dedi dansçı, ünlü sunucunun daha insani bir tarafını ortaya çıkardı.

Dansçıdan sunumcuya

Giulia'nın dansçıdan sunucuya geçişi eşit derecede büyüleyiciydi. Yeni rolü için resmi seçmeler yapılmadı; Maria de Filippi'nin kararı hemen oldu. Giulia sahne arkasında çalışmaya başladı Evet que valesRakiplerle etkileşim kurma fırsatı buldu. “Maria coşkumu fark etti ve bir koreografla dans etmemi istedi.” Herkesi etkileyen bir performanstan sonra Giulia, kariyerinde yeni bir maceranın başlangıcını işaret eden bir adım olan programı yürüttüğünü buldu.

Halkla özel bir ilişki

Giulia'nın halkla olan bağı aşikar. Onun kendiliğindenliği ve bulaşıcı gülümsemesi izleyicileri fethetti, onu sevilen ve saygın bir figür haline getirdi. Dansçı, dans tutkusu ile sunucu olarak yeni rolü arasında bir denge kurabildi ve birden fazla alanda mükemmel olmanın mümkün olduğunu gösterdi. “Rakiplerle etkileşim kurmayı ve duygularını paylaşmayı seviyorum” dedi.