JacksonduS
New member
Daniele Dal Moro ve Oriana tekrar ayrıldılar: aşk hikayelerinin geleceği yok.
İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 2 Ağustos 2023
Daniele Dal Moro Ve Oriana Marzoli bir kez daha ayrıldılar. Dost canlısı Venedikli, GF Vip 7’den sonra özellikle sosyal medyada aktif hale gelen ayrılığı duyurdu.
Daniele Dal Moro ve Oriana ayrıldı
Daniele Dal Moro ve Oriana Marzoli arasında bir ayrılık daha. Son barıştan birkaç gün sonra ikisi savundu bir kez daha ve tabii ki hepsini sosyal medyada paylaştılar. Duyuru, mahremiyete olan sevgisine rağmen aşk hayatı hakkında konuşmaya devam eden eski Vippone’den geliyor.
Daniele Dal Moro’nun duyurusu
Bir dizi tweet ile Daniele şunları duyurdu:
Daniele ve Oriana, fikirleri nedeniyle tekrar ayrıldılar. gelecek eşleşmiyorlar Bu, en azından Dal Moro’nun versiyonu. Şu an için Marzoli sessizliği seçti ve eski erkek arkadaşını Instagram’da takibi bırakmakla yetindi.
İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 2 Ağustos 2023
Daniele Dal Moro Ve Oriana Marzoli bir kez daha ayrıldılar. Dost canlısı Venedikli, GF Vip 7’den sonra özellikle sosyal medyada aktif hale gelen ayrılığı duyurdu.
Daniele Dal Moro ve Oriana ayrıldı
Daniele Dal Moro ve Oriana Marzoli arasında bir ayrılık daha. Son barıştan birkaç gün sonra ikisi savundu bir kez daha ve tabii ki hepsini sosyal medyada paylaştılar. Duyuru, mahremiyete olan sevgisine rağmen aşk hayatı hakkında konuşmaya devam eden eski Vippone’den geliyor.
Daniele Dal Moro’nun duyurusu
Bir dizi tweet ile Daniele şunları duyurdu:
Oriana, Daniele Dal Moro’nun takibini kaldırıyor“Her neyse çocuklar çok kolay, çünkü her zamanki gibi her şey anında kamuoyuna açıklandı. the artık kalmak istemiyorum Oriana ile çünkü hayatının sonraki birkaç ayı için verdiği kararlar benim ideal ilişki ve aşk idealime uymuyor. Tarihimiz zaten kendi içinde iyi değil ve çok uzun süre ayrı kalmak her şeyi daha da kötüleştirebilir. Yeterli. Bu hikaye hakkında söyleyecek başka bir şeyim yok ve başka bir şey söylemeyeceğim. Yakında anlayacaksın. aşık oldum ama Ben berbat değilim. 33 yaşındayım ve ciddi bir şey inşa etmek istiyorum. Oriana ile bu benim aşk idealim için mümkün değil “.
Daniele ve Oriana, fikirleri nedeniyle tekrar ayrıldılar. gelecek eşleşmiyorlar Bu, en azından Dal Moro’nun versiyonu. Şu an için Marzoli sessizliği seçti ve eski erkek arkadaşını Instagram’da takibi bırakmakla yetindi.