Damat Albayrak kitapla dönüyor

uçanteneke

New member
Güneş gazetesinin müellifi Rasim Ozan Kütahyalı, Berat Albayrak’la ilgili toplumsal medya paylaşımlarının akabinde eski Bakanın babası Sadık Albayrak’ın kendisini aradığını söylemiş oldu.

‘1 saat telefonla görüştük’

Kütahyalı’nın aktardığına göre 1 saat telefon görüşmesi yaptığı Sadık Albayrak, Berat Albayrak’ın ‘i’tikafa girdiğini’ söz etti.

Sadık Albayrak’tan aldığı ayrıntıları “bomba” diyerek niteleyen Kütahyalı, “Berat Albayrak şu an tüm bu süreci ve daha da fazlasını anlatan bir kitap kaleme alıyor. O kitabın yazımıyla meşgul durumda. Yani özetlemek gerekirsesı: Yeri yerinden oynatacak bir Berat Albayrak kitabı geliyor” dedi.

‘Bana kalsa ismi ‘At izi, it izi’ olurdu’

Kütahyalı kelam konusu kitapla ilgili “Berat Albayrak’ın bu olay yaratacak kitabının ismini kendisi de müellif olan üstad Sadık Albayrak’a sordum, o mevzuda tüyo vermedi. Fakat bana kalsa Berat Albayrak’ın daha evvel kullandığı şu kavram çarpıcı bir kitap ismi olurdu: At izi, it izi” diye yazdı.

Kütahyalı, Sadık Albayrak’ın “Yüzünü kıbleye, sırtını dolara yaslayanlar” diye bir kitlenin olduğunun ve “bunların birinci günden beri Berat Albayrak’a düşmanlık yaptığının” da bilhassa altını çizdiğini bildirdi.