Çift, Yasemin ve Pierangelo arasındaki karşılaştırma: beklenmedik itiraf

JacksonduS

New member
Bir 'çift', Yasemin ve Pierangelo birbirleriyle yüzleşir. Baş kız kardeşleriyle çatışmasına geri döner ve rahatsız edici bir gerçeği ortaya çıkarır.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 3 Mayıs 2025, 15:36

İLE ÇiftYasemin Ve Pierangelo Kendilerini duygu ve vahiylerle dolu bir karşılaştırmanın kahramanları bulurlar. Özellikle Pierangelo, kız kardeşleri Testa ile çatışma hakkında konuşmak için geri döner, bu da evdeki son günlerini derinden işaret eder. Diyalogları sırasında ortaya çıkan beklenmedik vahiy, herkesi suskun bırakır ve davaya yeni bir ışık atar.

Çift, Pierangelo ve baş kız kardeşler arasındaki çatışma

Son bölümündeki adaylıklar Çift – iki için bir zafer Birçok kötü ruh hali uyandırdılar. Pierangelo, atandıktan sonra öfkeli Baş kız kardeşlerden onları suçladı tutarsızlık.

Lucia, oylarından bağımsız olarak, çiftin Antonino ve Andrea için Boccoli kız kardeşlerinin tercih edilmesi nedeniyle aday gösterileceğini açıklayarak açıklığa kavuşturmaya çalıştı. Açıklamalara rağmen, Pierangelo pozisyonunu korudu, aynı zamanda Giorgia Villa'ya birkaç kez fikrini değiştirdiği için saldırdı.

Irma ve Giorgia iki çocuğa oy verdiklerini suçladıklarında durum kötüleşti. Pierangelo onun olduğunu itiraf etti Grubun samimiyetinin eksikliğinden hayal kırıklığına uğradıAncak Manila Nazzaro, dinamiklerin hızlı bir şekilde değişebileceği göz önüne alındığında, onu oyun arkadaşlarından çok fazla beklememeye davet etti.

Lucia ve Irma onu nefret etmekle suçladı, Pierangelo ise onlara inandığını söyledi. Sonunda, Tartışmayı hiçbir şey çözmeden terk etti.

Çift, Yasemin ve Pierangelo arasındaki karşılaştırma: beklenmedik itiraf

Pierangelo, baş kız kardeşlerle gergin çatışmayı geri çeker ve belli bir açıklıkla, Yasemin'den daha fazla destek umuyordu. Ancak, tartışma sırasında ortağı uzaklaştı ve onu desteklemek için müdahale etmek yerine gruptan ayrıldı.

Pierangelo'nun öngörmediği bu jest, içinde bir his uyandırdı yalnızlık ve hayal kırıklığıİlişkileri ve birlikte zorlukların yönetimi üzerinde düşünmesine yol açtı. Bu bağlamda, oyun partnerinin kopyası geldi:

“Kimse beni aramadım. Kendimi ortaya koymadım. Benim için konuşmak için yanlışsın ama sana söylemedim. Zaten konuştuk, ne diyeceğimi bilmiyordum“.
Yanlış anlamalara rağmen, Pierangelo, paylaşmasa bile Yasemin'in konumunu anlamaya çalışır. Kız, onun için, oynamakiçinde olduğu sonucuna varıyor “Yasemin'in muhteşem dünyası”.