Cecchi Paone, ünlü adaya katılımın arka planı: “Ne bir anlaşma”

JacksonduS

New member
O zaman, Good Cecchi Paone, Big Brother ve ünlü adanın deneyimini geri çekerek gerçeklik şovları vizyonundan bahseder.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 10 Haziran 2025, 20:39

İskender Cecchi Paoneİtalyan televizyonunun bilinen yüzü, gerçeklik şovları ile her zaman karmaşık bir ilişkiye sahipti. Şiddetli eleştirmenlerden ünlü ve ağabey adası gibi son derece başarılı iki programın kahramanına kadar yolu şaşırtıcı bir evrim anlatıyor. Good Good ile yapılan bir röportajda Cecchi Paone, bu dönüşümün arkasındaki sahneleri ortaya koyuyor ve az bilinen motivasyonları ve arka planı ortaya koyuyor.

Alessandro Cecchi Paone ve Simone Antolini: Farklılıklar ve Geniş aile arasında sağlam bir aşk

Alessandro Cecchi Paone ve Simone Antolini, derin ve sevecen bir bağ kurdular. Yaş farkı 38 yıllık. 22 Aralık 2023'te evli Tören sırasında inançları getiren Simone'un kızı Melissa ile Napoli Erkek Anjioino'ya karşı.

Hikayeleri, sosyal ağlar sayesinde tanıştıkları 2022'de doğdu. Aslen Marche ve Hukuk Bilimleri öğrencisinden Simone, ilk andan itibaren Cecchi Paone tarafından vurulduğunu itiraf etti.

Bugün sessiz bir yaşam sürüyorlar ve aynı zamanda ebeveyn olma arzusu ile birleşiyorlar, Simone'un kızı Melissa ile özel bir ilişki geliştiren Alessandro ile.

Cecchi Paone, ünlü adaya katılımın arka planı: “Ne bir anlaşma”

2001 yılında Big Brother, Cecchi Paone'un öfkesini ortaya çıkaran bir karar olan en iyi yayın ve kültür iletimi olarak Telegatto'yu kazandı. Gerçeklik şovlarına yönelik eleştirileri çok zor, ancak zamanla bazı pozisyonları gözden geçirmek zorunda olduğunu kabul ederek fikrini değiştirdiğini itiraf ediyor.

2018'de önce Big Brother'da ve sonra ünlü adasında bir rakip olarak katıldı, deneyim sırasında 15 kilo kaybetti. Bu bağlamda, Balivo'da gülümseyerek stresli:

“Orada bana ödediler: Kilo veriyorum ve ücretsiz yapıyorum. Olaydan“.
Cecchi Paone'un gerçeklik şovlarındaki ilk deneyimi iyi bir fırsattı, ancak 2023'te ortağı Simone Antolini ile birlikte bunu bir kabus. Simone giderek daha fazla zayıfladı ve kızı Melissa'dan acı ve mesafe karşısında Cecchi Paone, gerçek hayatı oyuna tercih ederek programdan ayrılmayı seçti.

“Adada acı çekiyorsun. İnce olanlar çok zayıf hissediyorlar. Kendi kendime dedim 'Parayı kaybediyorum, her şeyi kaybediyorum, dışarı çıkıyorum, onu yalnız bırakamam“.