CDU politikacısı manastırda mola veriyor

DunyaVatandasi

New member

Fiziksel dayanıklılığının sınırına ulaştı: Federal Meclis üyesi Thomas Bareiß bir süreliğine manastıra gidiyor. Kendisine yönelik yürütülen bir kampanya onu yordu.

Federal Meclis'in CDU üyesi ve Birlik grubunun ulaştırma politikası sözcüsü Thomas Bareiß, Şubat ayı sonuna kadar siyasete sırtını dönüyor ve Kudüs'teki bir manastırda mola veriyor. Bareiß, Cuma günü arkadaşlarına ve parlamento grubu meslektaşlarına yazdığı mektupta geriye baktığında “son birkaç yılın iz bıraktığını” fark etti.

Baden Partisi'ni temsil eden Bareiß, her şeyden önce, korona salgınının ve “CDU liderliğindeki son kabinede Ekonomi ve Enerji Bakanlığı'nda Devlet Sekreteri olarak yaptığı yoğun ve zorlu çalışmanın” onu fiziksel dayanıklılığının sınırlarına ittiğini yazdı. Zollernalb-Sigmaringen'in Württemberg seçim bölgesi Federal Meclis'te yer alıyor. “Ayrıca organize bir kampanya sırasında şiddetli saldırıya uğradım ve düşmanca muameleye maruz kaldım. Bu beni ve ailemi yaraladı ve derin yaralar bıraktı.”

Sessiz bir yerde zaman aşımı

48 yaşındaki oyuncu, bu nedenle “durup güç toplamasının zamanı geldi, böylece kendimi bir kez daha seçim bölgemiz ve vatanımız için tutkuyla ve tüm enerjimle siyasi çalışmalarıma adayabilirim” diye yazdı. “Eşim Anna ile birlikte içsel yansıma için biraz zaman ayırmaya karar verdik.” Bunun, “gündelik hayatın gürültülü koşuşturmacasından uzakta, sessiz bir yerde düşünür ve huzuru bulursa” en iyi şekilde işe yarayacağına inanıyor.

Şimdi altı ila sekiz haftalık bir arayı Kudüs'teki Dormition Manastırı'nda geçirecek. Kendisi aynı zamanda bunu “orada yaşayan insanlara bu zor dönemde dayanışma ve Hıristiyan sevgisinin bir işaretini gönderebilmek için eşsiz bir fırsat” olarak görüyor.

Benedictine manastırında kaldıktan sonra Bareiß, parlamento çalışmalarına Şubat ayının sonundan itibaren “yeni bir güç, büyük bir enerji, büyük bir motivasyon ve zenginleştirici düşünce ve deneyimlerle” devam edeceğini duyurdu.