“Bir tuzağa çekildi”

DunyaVatandasi

New member
Gençler Arasında Şiddet

14 yaşındaki annenin annesi: “Bir tuzağa çekildi”

11.05.2025 – 18:13Okuma Süresi: 2 dakika.

14 yaşındaki Menden'de bıçaklandı

Resmi büyütmek

Sempati belirtileri: Öldürülen 14 yaşındaki tolga için mumlar ve çiçekler Menden'deki oyun alanında bir kaldırımda bırakıldı. (Kaynak: Roberto Pfeil/DPA/DPA resimleri)

17 yaşındaki bir çocuğun Kuzey Ren-Westphalian Menden'de 14 yaşındaki bir çocuğu bıçakladığı söyleniyor. Şimdi kurbanın annesi yorumlar.

Şok Menden'in derinliklerinde oturuyor. Gençler arasında bir anlaşmazlık, Kuzey Ren-Westphalia'daki küçük kasabadaki bir oyun alanında ölümcül sonuçlarla yükseldi. Cumartesi gecesi, 17 yaşındaki bir çocuğun 14 yaşındaki bir çocuğu bıçakladığı söyleniyor. Kurban hastaneye saldırıdan kısa bir süre sonra öldü. Şimdi Tolga'nın annesi, ölümcül karşılaşmadan önce oyun alanında olduğu söylenenleri öldürdü.

“Tolga, saat 23: 00'de bir tanıdık ondan çaldığında ve onu dışarı çıkmaya ikna etmek istediğinde kız arkadaşına zaten koymuştu” dedi. “Ama uyumak istedik, bu yüzden onu gönderdim.” Ama oğlunun arkadaşı bir buçuk saat sonra geri döndü. Onu açtı ve genç adam doğrudan Tolga'nın odasına gitti. İkisi kısa bir süre konuşacaktı, sonra arkadaş tekrar kurtuldu.

“Uyumaya gittim, ama sonra oğlum evi fark edilmeden bırakmış olmalı,” diye devam ediyor anne. Tolga kız arkadaşına “sigara içmek” istediğini söyledi. Ve ayrıca: “Ne olursa olsun, seni seviyorum.” Genç adam kötü bir şeyin olacağından şüpheleniyor mu? Çünkü sadece kapının dışına değil, oyun alanına da gitti.

Yaklaşık saat 1.35'te Tolga ve erkek arkadaşı oraya geldi. Oyun alanında, 17 yaşındaki Alexis R şüphelisi de dahil olmak üzere iki kapüşonlu insan ikisini beklerdi. “Bild” e göre anlaşmazlık bir e-scooter hakkındaydı. Ancak, güdü hala soruşturmanın konusudur.

Anlaşmazlık hızlı bir şekilde yükseltilmeli, Alexis R.'nin bir bıçak çektiği ve tolga bıçakladığı söyleniyor. Bir başka 17 yaşındaki çocuk onu korumaya çalıştı ve “Bild” 'de kollara kesintiye uğradı. Yaralı kişinin Tolga'nın arkadaşı olup olmadığı belli değil.

Şiddet eyleminden kısa bir süre sonra, tanınmış bir Tolga'nın ablasının aradığı söyleniyor. Oyun alanında kardeşi ile kötü bir şey oldu. Tolga'nın kız kardeşi anneyi doğrudan bilgilendirdi. “Sonra başladım,” diyor Tasmiran D. “Bir çocuk yerde yatıyordu. Uzaktan kapaklarını ve kazaklarını tanıdım. Tolga idi ve her yerde kandı.” “O gece dünyam çöktü.”

Resüsitasyon önlemlerine rağmen, tüm yardımlar Tolga için çok geç geldi. Makedon kökleri olan öğrenci Cumartesi sabahı hastanede öldü. Şüpheli Alexis R. başlangıçta kaçtı, ancak Cumartesi akşamı evinin yakınında dirençliydi. Pazar günü, polis ve kamu savcısı bir cinayet yatırım prosedürü açtı, Alexis R. gözaltında. Pazartesi günü, 14 yaşındaki ölü cesedi otopize edilecek. Çocuğun annesi için açıktır: “Tolga bir tuzağa çekildi”.