DunyaVatandasi
New member
Görünüşe göre Sylt'te bir ırkçı olay daha yaşandı. Siyahi bir kadın Instagram'daki bir saldırıyı bildirdi.
Sylt'te bir ırkçılık olayı daha yaşanmış gibi görünüyor. “Sturmhaube” restoranında siyahi bir kadına hakaret edildi ve saldırıya uğradı. Bunu Instagram'da bildirdi. Bunu ilk kez “Focus” bildirdi.
Arkasından birinin “N ile Digga dedim” dediğini duydu. Bu yüzden holiganlara seslendi: “Hanginiz Digga'yı N ile söyledi?” Daha sonra cevap verdi: “Zenci dedim” ve yüzüne vurdu. Daha sonra yere düştü.
Korkudan kendini savunamadı. Olayın ardından kimliği belirlenemeyen bir kişi hakkında polise suç duyurusunda bulunuldu. Videonun yardımıyla saldırganın adını bulmayı umuyor. Videoda “Bana yaptıklarının hesabını vermesini istiyorum. Kendimi mağdur olarak görmüyorum. Kendimi savunmak istiyorum ve sadece adaleti sağlamak istiyorum” diyor.
Paylaşımda çatışmanın görüntüleri de yer alıyor. Birisi ona saldırıp kaydı durdurmadan önce kadına “siktir git” ve “fahişe” gibi kelimeler bağırılıyor. Videonun sonunda kadının dudağında oluşan yarayı kısaca görebilirsiniz. Failin tespit edilebilmesi için gönderilerini izleyenlerden videoyu paylaşmalarını istiyorlar. Bazı kullanıcılar yorumlarda onu bulabildiklerini zaten yanıtladılar. Ancak bunun gerçekten doğru olup olmadığı şu an için belli değil.