Big Brother Shaila Gatta ve Lorenzo Spolverato arasında gerçekten bitti mi?

JacksonduS

New member
Big Brother, Shaila ve Lorenzo Ayrı: Kıskançlık, uyumsuzluk ve tiyatro davranışları tarihin sonuna yol açar. Shaila, geçmişi geride bırakarak kendini düşünmeyi seçer.

İle ilgili 
Erika Malandra 
Yayınladı 28 Şubat 2025, 12:31

Çift “Ağabey“Terminus'ta mı? Shaila Gatta ve Lorenzo Spolverato 27 Şubat bölümünde tarihlerinin sonunu resmen açıkladılar. Haber izleyicileri suskun bıraktı, ancak gerçekte sinyaller zaten oradaydı. Aralarındaki en son olaylar bir patlayıcı yaptı: arızaya yol açan bir domino etkisi.

Big Brother, Shaila ve Lorenzo arasında kırılma: kıskançlık ve uyumsuzluk sonunu işaretle

Lorenzo, Shaila'yı çok yargılayıcı olmak, onu sürekli eleştirmekle suçluyor. Öte yandan, Shaila onu bencilce, kendine odaklanmış olarak görüyor. “Artık birlikte değiliz,” diyor, verilen bir karara ihanet eden sakinlikle. Sebep, daha karmaşık olduğunu açıklıyor: “Tutkuya ek olarak karakterler ve uyumsuzluk var. Benim tarafımdan, kendimi her zaman ikinci sıraya koyuyor. “

İklim gergin olduğunda, AğabeyLorenzo, krizin nedenlerinden birini açıklıyor: “Chiara'yı kıskanıyorsun” diyor Shaila'ya. Kabul ettiği bir zayıflık, ama bir koşulla: “Herkese, özellikle Chiara'ya söylemememi tercih ederdim.” Karşılıklı ve sağlıksız dinamik suçlamalar arasındaki durum asla gerçekten çözülmedi. “Çiftin sorunlarına ek olarak, bireysel zorluklar var,” diye itiraf ediyor Shaila. “Onları göremiyoruz, ama var.”

Big Brother, Shaila kesin kararı alır: “Kendini seçmelisin”

Ama sadece kıskançlık sorusu değil. Shaila ayrıca davranışlarını eleştirir Lorenzo: “O her zaman çok açık, sadece kamerayı düşünüyor gibi görünüyor.” Her şey kameralar için, halk için dramatize göründüğünde gerçek duygulara yer yoktur. Burada bir şok gibi Shaila'nın kararı geldi.

Alfonso Signorini, akşam AğabeyOna bir seçim sunuyor: “Lorenzo ile konuşmak, ona başka bir şans verebilir veya kesin olarak yakın bir şey verebilirsin.” Ancak Shaila'nın zaten net fikirleri var. “O benim için bir takım, onu seviyorum, aşk unutulmadı. Ama ondan uzak durmalıyım, kendimi düşünmeliyim. “Ve bu sözlerle, başkalarına katılmak için salona yaklaşırken:” Belli bir noktada kendinizi seçmelisiniz. “

Ve şimdi? Gerçekten bu hikayenin sonu mu yoksa bir mola mı olacak? Soru havada asılı kalıyor.