Berlusconi’nin unutmayan hareketi Lorella Cuccarini

JacksonduS

New member
Lorella Cuccarini, Berlusconi’nin unutmadığı jesti: Silvio onun için ne yaptı?

İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 22 Haziran 2023

Silvio Berlusconi’nin ölümünden birkaç gün sonra, Lorella Cuccarini Başkanın düzenlenmemiş bir tarafını söyledi. Yıllar önce şov kızı için çok hassas bir anda Şövalye asla unutamayacağı bir jest yaptı.

Lorella Cuccarini: Berlusconi’nin unutmayan hareketi

Haftalık röportaj verdi F Urbano Kahire tarafından yazılan Lorella Cuccarini, 12 Haziran 2023 Pazartesi günü hayatını kaybeden Silvio Berlusconi’yi hatırladı. Showgirl, geniş Mediaset ailesine 1987’de Pippo Baudo ile birlikte girdi. Başkan’a sadece profesyonel düzeyde değil, çok şey borçlusunuz. Amici’nin profesörü, hayatının çok hassas bir anında, jest yapmak asla unutmayacağını.

Lorella Cuccarini’nin hikayesi

Lorella dedi ki:

“87’de Pippo Baudo ile Mediaset’e geldim ve 2001 yılına kadar orada kaldım. Onu özenli, televizyona ve aynı zamanda televizyon yapan tüm insanlara tutkulu bir başkan olarak hatırlıyorum. (…) O Bazen provalarda gafil avlanırdı, çünkü o meraklı mekanizmaların ve ilk işgücünden son işgücüne kadar herkesi selamladı. harika biri vardı Dikkat onun için çalışan insanlar için”.
Cuccarini, Buona Domenica’nın ikinci baskısının sonunda ilkini kaybettiğini söyledi. oğul kocası Silvio Testi’yi bekliyor. Berlusconi, büyük insanlığını işte bu hassas durumda gösterdi.

Berlusconi, oğlunu kaybeden Lorella ile yakınlaştı

Cuccarini açıkladı:

“Buona Domenica’nın ikinci baskısının sonunda ilk çocuğumu kaybettim. çok olay acı verici, o kadar ki bir yıl ara vermeye karar verdim. Kocamla o mola sırasında, Thirty Hours for Life adlı bir yardım etkinliği düzenlemeyi düşündük. Kendi ağlarında yayınlaması için projeyi kendisine sunduğumuzda birkaç dakika içinde ‘Evet beğendim, yaparız’ dedi. Bu evet, herkesin yararına önemli projeler gerçekleştirmemizi sağladı”.