“Beni Rai1’de istediler…” yerine…

JacksonduS

New member
Lorella Cuccarini: “Beni Rai1’de istediler…”

İle ilgili Alice Kupası Yayınlanan 12 Temmuz 2023

Caterina Balivo’ya, daha önce Rai1’de Oggi ve Serena Bortone’nin ev sahipliği yaptığı ikinci bir salon tarafından işgal edilen alan emanet edildi. Lorella Cuccarini, aynı yerin kendisine teklif edileceğini itiraf etti.

Lorella Cuccarini: Rai için teklif

Lorella Cuccarini, Mediaset ve Rai’de yaşanan son değişikliklerle ilgili sessizliğini bozarak, daha önce pozisyonu neden kabul etmediğini söyledi. Meşgul Rai1’de Serena Bortone tarafından ve hemen ardından Caterina Balivo’ya teklif edilecek olan. “Evet, doğru, Rai gündüz eğlence direktörü Angelo Mellone benimle temasa geçti. Onu çok iyi tanıyorum, onunla Grand Tour’u çoktan yapmıştım. Bana Rai1’in 14:00 programını teklif etti ama benim Rai’ye günlük bir programla dönmeye hiç niyetim yok.” […] Beni en çok memnun eden yönü, Amici ile Rai’de tanıyamayacağınız çok daha genç bir izleyici kitlesi tanımış olmak, orada sadece belirli bir kesime hitap ediyorsunuz, herkese değil.”itiraf etti ve tekrar: “Üstelik, şu anda Rai ağlarında bir geçişi asla kabul etmezdim, neyin ortaya çıkacağını biliyorsun. Ama her halükarda bunu yapmazdım çünkü olduğum yerde iyiyim. Gelecekten ne bekliyorum? Şu anda Arkadaşlar ediniyorum, hoşuma gidiyor, mutluyum, tatmin oluyorum, huzurluyum ve bu benim için esas; o zaman elbette başka herhangi bir teklife açığım, ancak bu gerçekten buna değer olmalı“.

Sunucu ayrıca rahat olduğunun altını çizdi. medya seti ve bu nedenle, en azından şimdilik, niyetlerinden birinin Rai’ye dönmemek olduğu açık görünüyor. Gelecekte daha fazla ayrıntı ortaya çıkacak mı?