beklenmedik vahiyler ve bir şok reklamı

JacksonduS

New member
“Kavşakta Kadınların Hikayeleri” konuğu olan soprano, eski kızı Pippo Baudo'dan da bahsetti: İşte söyledikleri.

İle ilgili 
Sara Guglielmetti 
Yayınladı 3 Nisan 2025, 15:43

Misafir “Kavşakta Kadınların Hikayeleri” Katia Ricciarelli Ayrıca 1986'dan 2004'e kadar evlendiği eski Pippo Baudo'dan bahsetti. İşte soprano.

Katia Ricciarelli ve Alberto Sordi ile Flört

Bölümünde “Kavşakta Kadınların Hikayeleri“5 Nisan'da Rai 2'de yayınlanacak olan soprano Katia Ricciarelli bir konuktu. Bölüm sırasında, Katia da sevgiden bahsetti, her ikisi de eski Pippo Baudo ve flört ile olan ilişkisi Alberto Sordi. İkincisi hakkında, burada söyledikleri: “Bana çok mahkum etti Beni Roma mutfağında akşam yemeğine getirdi ve her şeyden önce beni kırmızı güllerden çığ yaptı. Her zaman geri dönüştürülmüş çiçekler olduklarını düşündüm. Ona geldiler ve onları eve gönderdiler. ”

Pippo Baudo'da Katia Ricciarelli: Beklenmedik Vahiyler

İle “Çok doğru “ Bir süre önce Katia Ricciarelli, yaşlanmayı istediğini itiraf etmişti. Pippo Baudo– Olgunluğunun sevgisiydi. Konsept ayrıca Monica Setta'ya doğrulandı “Kavşakta Kadınların Hikayeleri “. Soprano dedi ki: “Onu çok sevdim ve asla unutmadım. ” Katia, boşandıklarını ve geçen Ocak ayında onu doğum günü için duymak isteyeceğini duymadığını söyledi: “Bir telefon görüşmesi bekledim. İki kelime, benim için basit bir iyi dilek çağrısı yeterli olurdu. Boşandığımızdan beri onu duymadım ve ondan sonra artık bir hikayem yoktu. Bana ihtiyacı olursa, biliyor, ben Her zaman onun yanında koşardım.