“Bankada 50 eurom ve üç kızım var”

JacksonduS

New member
Morgan, Novella 2000'e verdiği röportajda kendisinden bahsetti, iş ve özel hayat arasında yaşadığı zorluklardan bahsetti.

İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınlandığı tarih 19 Kasım 2024, 21:01

MorganDirektörü Roberto Alessi, kendisiyle ilgili ciddi takip suçlamaları nedeniyle işsiz kaldığını söyledi. Roman 2000. Şarkıcının hikayesi zorluk iş ve özel yaşam arasında yaşanan bir deneyim.

Morgan ve istikrarsız ekonomik durum

Morgan ciddi bir ekonomik sıkıntı döneminden geçiyor ve Roman 2000 şunu ilan ederdi:

Bankada 50 eurom var, biri çok küçük üç kızım var. ve bu kampanya patlak verdiğinden beri çalışmıyorum.”
Kişisel ve profesyonel krizi, onu durmaya zorlayan ciddi takip suçlamalarının ardından daha da kötüleşti. Ancak hukuki anlaşmazlıkların başlamasından bu yana istikrarlı bir istihdamın olmamasına rağmen Morgan, umudunu kaybetme Ona her zaman inanan mevcut ortağı Alessandra Cataldo ile olası bir kurtuluş ve daha iyi bir gelecek hayal ediyor.

“Nasılım? Kötü düşünüyorum. Oynamıyorum, konuşma şansım bile yok. Beni susturdular, sıfırladılar. Ben sesli bir insanım, kendimi ifade edemezsem acı çekerim.”
Morgan ve gelecekteki projeler

Morgan kurtuluş ve yeniden doğuş arzusunu dile getirdi. Gelecek projeleri arasında hayali olan müzik okulu açmak meslektaşım Francesco Drosi ile birlikte.

Bir müzik okulu yaratmak istiyorum ama müzisyen olmak isteyen herkesin bulabileceği 360° bir okul çalışma, bilgi, kültür ve her şeyden önemlisi, yeteneği eserlere, notalara dönüştürmek, yaratıcılığı gerçeklikle, somutlukla birleştirmek için yaşamın anahtarını ele geçirmek”röportajda söyledi.
Morgan, müzik okulunun yanı sıra televizyona da dönmeyi düşünüyor. Kızı Anna Lou ile birlikte Yıldızlarla Dans'a katılma arzusunu şöyle ifade ederdi:

“Asya ile Dans'a gitmek isterim”, sanatçıyı bitirdi.