'Asla çok geç değil'

JacksonduS

New member
Airyn de Niro onu tür yoluna devam etmeye ne ittiğini anlatıyor: İşte sözleri.

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 30 Nisan 2025, 11:48

Airyn, Robert de Niro'nun kızı çıkıyor, onun transseksüel. İşte onu cinsiyet yoluna devam ettirmeye iten sebep.

Robert De Niro, kızı: “Ben bir transseksüelim”

Airyn de Niro İyi bilinen Hollywood oyuncusunun kızı Robert de Niro. Bugün 29 yaşında ve transseksüel olduğunu ortaya koydu.

Airyn'in itirafı, genç kadının samimiyetini ve cesaretini takdir eden hayranları şaşırttı. Dergi için bir röportaj sırasında “Onlara “, Robert'ın kızı tüm yolunu ve onu ne ittiğini anlattı cinsiyet yoluna devam etmek içinaksiyon filminin nasıl olduğunu iddia etmek “Küçük denizkızı“Halle Bailey ile büyük bir etkisi oldu. Ama burada Airyn'in sözleri.

Robert De Niro, kızı transseksüel gerçeğini açıklıyor: 'Asla çok geç değil'

Airyn de Niro kendine açık -dergiye yürekten söyledi “Onlara “Transseksüel olduğunu ve geçişinin ne kadarının siyah kadınların onun üzerindeki etkisinden kaynaklandığını ortaya koymak. Ona göre, transseksüel olmak demektir “Dürüst ve açık olun, özellikle sosyal ağlar gibi kamusal alanlarda. ” Airyn ayrıca fizikselliğinden de bahsetti: “İnce, beyaz, kaslı veya sadece süper şekilli olan güzellik standardına bile dönmedim. Büyürken her zaman çok fazla ya da çok az şey olduğum söylendi: çok büyük, yeterince yalın değil. Oldukça siyah değil, yeterince beyaz değil. Çok kadınsı, yeterince erkek değil. Asla sadece 'sen mükemmelsin, işiniz bitti'. Görünür olmak ve görülmek arasında bir fark vardır. Görünürdüm. Hala görüldüğümü sanmıyorum. “