Anoreksiya üzerine bir monolog

JacksonduS

New member
Yeme bozuklukları konusunda farkındalığı artırmak için Le Iene'ye dokunan bir monolog

İle ilgili 
Editoryal personel haberleri.it 
Yayınladı 16 Mart 2025, 22:45

Bir umut ve farkındalık mesajı

15 Mart'ta, Fiocchetto Lilla'nın ulusal günü vesilesiyle, Rosalinda Cannavò dokunma deneyimini paylaştı Sırtlanlarilk elden yaşadığı anoreksiya dramasıyla karşı karşıya. Onun ifadesi sadece bir acı hikayesi değil, aynı zamanda birçok insanı etkileyen yeme bozukluklarını tanıma ve mücadele etme davetiyesidir. Sicilyalı aktris kalbini açtı, hayatının karanlık bir dönemini tarif ederek toksik estetik mükemmellik arayışı ile işaretledi.

Bir iç mücadelenin hikayesi

“Ağustos 2018, Sant'alessio Siculo. Yakında uyanıyorum, kahveyi giydim. Yorgun, bitkin, boşaldım. “Bu sözlerle Rosalinda, halkın dikkatini çekti, hayatının önemli bir anında ruh halini aydınlatmaya getirdi. Anoreksiyanın onu 32 ila 70 kg arasında salınmaya nasıl yol açtığını açıkladı, yaşamın sağlık ve sevincinden mahrum bıraktı.”

Topluma İtiraz

Rosalinda, yardım istemenin ve acılarını gizlemenin öneminin altını çizdi. “Gıda bozuklukları bir heves değildir, iyileştirilebilen ve iyileştirilmesi gereken bir hastalıktır.” Dedi. Tanıklığı, benzer durumları yaşayanlar için yararlı ve değerli bulan birçok izleyiciyi vurdu. Yineleyen güzellik, ölçekte bir sayı değil, iç kuyu meselesi. Big Brother VIP'ye katılımı yeni bir başlangıç yaptı, kimliğinin yeniden fethine doğru bir adım, eğlence dünyasının baskısından uzaktı.