Andreas Müller’in farklı yazı: dansçının itirafı

JacksonduS

New member
Andreas Müller, dansçı için farklı bir yaz: amcası hasta ve sağlık durumu onu endişelendiriyor.

İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 15 Ağustos 2023

için zor günler Andreas Müller. Amici’nin eski profesyonel dansçısı, amcasını hastanede canlandırdığı bazı dokunaklı kareleri hayranlarıyla paylaştı. Yazının farklı, acı verici olduğunu ama yine de ona bir şeyler öğrettiğini itiraf etti.

Farklı yaz Andreas Müller

Bir dizi Instagram çekimiyle Andreas Müller, hayranlarınafarklı yaz kim yaşıyor Geçen 30 Temmuz’dan beri amca hastanede tedavi görüyor. hastane. 15 Ağustos’ta onu taburcu ettiler, ancak sağlık durumu Amici’nin eski profesyonel dansçısını endişelendirmeye devam ediyor.

Andreas Müller’in dokunaklı hikayesi

Andreas dedi ki:

“Farklı bir yaz. Hastane öyle bir yer ki kalbi ve zihni açar. Yeğenim ve amcamla gurur duyuyorum savaşçı Sahibim. Farklı yazım, farklı kafam ve farklı kalbim bu aylar bana şimdiye kadar başarmak istediğim her şeyden fazlasını veriyor. Eğlenin ve birbirinizi her zaman sevin”.
Andreas yakında işine dönecek: Bunu amcasına borçlu

Andreas Müller, elini amcasının elini tutarken gösteren bir fotoğrafın altına şu sonuca varıyor:

“Şu anda duygusal olarak, ailenin en az işe yarayan ve en hassas insanı benim… Elimden gelenin en iyisini düşünmeye ve kendimi tamamen düşüncelere ve düşüncelere kaptırmadan, kendim ve işim için yeniden var olmaya çalışacağım. ağrı. Elimden geldiğince size anlatmak için anları ve sevinçleri toplamaya devam edeceğim”.