JacksonduS
New member
Alessandro Cecchi Paone ve Simone Antolini evleniyor: Eski kazanın tanığı kim olacak?
İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 23 Haziran 2023
Alessandro Cecchi Paone ve dostum Simone Antolini Evlendiler. Gazeteci, birkaç hafta önce Öğleden Sonra 5’te yaptığı duyurunun ardından düğünün nerede yapılacağını ve tanığının adını açıkladı.
Alessandro Cecchi Paone ve Simone Antolini evlendi
Haftalık röportaj verdi BenimAlessandro Cecchi Paone, yaza kadar evlenecek yoldaş Simone Antolini. Duyuru, Isola dei Famosi’den sonra, Barbara D’Urso’nun öğleden sonra salonunda misafir olduğu sırada gelmişti. O andan haftalar sonra, eski kazazede büyük gün için neredeyse tamamen hazır olduğunu ortaya çıkardı.
Alessandro ve Simone nerede evlendi?
Cecchi Paone dedi ki:
Alessandro, düğünden sonra Simone’un kızını evlat edinecek.
Birkaç kez belirtildiği gibi, Alessandro düğünden sonra bebeği evlat edinecek. melisa, Simone’un önceki bir ilişkisinden olan kızı. Cecchi Paone bunu Öğleden Sonra 5’te duyurmuştu:
İle ilgili Fabrizia Volponi Yayınlanan 23 Haziran 2023
Alessandro Cecchi Paone ve dostum Simone Antolini Evlendiler. Gazeteci, birkaç hafta önce Öğleden Sonra 5’te yaptığı duyurunun ardından düğünün nerede yapılacağını ve tanığının adını açıkladı.
Alessandro Cecchi Paone ve Simone Antolini evlendi
Haftalık röportaj verdi BenimAlessandro Cecchi Paone, yaza kadar evlenecek yoldaş Simone Antolini. Duyuru, Isola dei Famosi’den sonra, Barbara D’Urso’nun öğleden sonra salonunda misafir olduğu sırada gelmişti. O andan haftalar sonra, eski kazazede büyük gün için neredeyse tamamen hazır olduğunu ortaya çıkardı.
Alessandro ve Simone nerede evlendi?
Cecchi Paone dedi ki:
Alessandro ve Simone yaz aylarında yurtdışında evlenecekler. Cecchi Paone’nin tanığı büyük olasılıkla eski karısı olacak. Bazı lojistik sorunlar olduğu için şu anda yer konusunda henüz karar verilmedi.“Yani evetsivil birlik, ama ikimiz evlenmekten vazgeçmiyoruz. Ne zaman evleneceğiz? Yazı bekleyelim, henüz tam olarak yerini belirlemedik. Sendikaya göre o bölgede akrabaları var. Markalar ve benim referans noktam bunun yerine bir Positano. Ancak eşitlikçi düğünün yapılacağı yer için arkadaşlarımız Amerika’da, Miami’de ya da New York’ta yapmamızı istediler. En çok önemsediğim kişi, benim eski eş, İspanya’da alacaktı. Ve orada evlenirsek tabii ki sağdıcımız olacak. Melissa’yı evlat edinmek istersem? Bu nedenle yurtdışında da evleneceğiz” dedi.
Alessandro, düğünden sonra Simone’un kızını evlat edinecek.
Birkaç kez belirtildiği gibi, Alessandro düğünden sonra bebeği evlat edinecek. melisa, Simone’un önceki bir ilişkisinden olan kızı. Cecchi Paone bunu Öğleden Sonra 5’te duyurmuştu:
“O ve ben bir yılı aşkın süredir birlikteyiz ve Melissa şimdiden beni arıyor. Amca. 2022’nin başında kavuştuk. Ufaklığı sahiplenip, sahiplenmesini çok isterim. Bunun olması için evlenmeniz gerekiyor ve burada İtalya’da bildiğiniz gibi bu mümkün değil. Hepsi bir erkek ve bir kadın olmadığımız için. Düğün hakkında zaten konuştuk. Teklifi kim yaptı? Bunu kabul ediyordum. ülkemi seviyorum ama evlenmek yurt dışına gideceğiz Burada İtalya’da, bir çocuğu evlat edinebilmek için sivil bir birliktelik yeterli değildir. Hala annesini ayda yaklaşık üç kez görüyor. Hepimiz iyi ve huzurluyuz. Ayrıca Simone sayesinde küçük bir kıza sevgi verebileceğimi keşfettim”.