Alessandra Mastronardi ve Gianpaolo Sannino evlendi: Capri’deki düğün

JacksonduS

New member
Alessandra Mastronardi için bu, bir çemberin tam bir çember haline gelmesi gibidir. Oyuncu Gianpaolo Sannino ile evli.

İle ilgili Valentina Mericio Yayınlanan 8 Temmuz 2023

Düğün geçen Nisan ayında ilan edildi ve sonunda zamanı geldi. Oyuncu Alessandra Mastronardi, partneri Gianpaolo Sannino ile evli. Çift, Capri’deki harika Villa Eva’da evlenerek hayallerini gerçekleştirdi. Oyuncu şimdi kocasıyla 17 yıl önce tanıştı. Daha sonra birbirlerini gözden kaybetmişlerdi. Şimdi çember nihayet tam bir çember haline gelmiş olabilir.

Alessandra Mastronardi, Gianpaolo Sannino ile Capri’deki düğün

Oyuncu, evliliğinin en önemli anlarından bazılarını paylaştı. Instagram hikayeleri aracılığıyla. Gözden kaçmayan ilk detay ise her yerde çiçeklerin bulunması. Bu vesileyle, eski Eva dei Cesaroni büyük beyaz bir elbise seçti ve başına geleneksel duvağı yerine beyaz çiçeklerden bir taç yerleştirildi: “Birlikte çok güzel anılar var ve ben ve ben sizinle hayatımın yeni bölümünü paylaşmakta zorlanıyorum”, başlığı okur.

Gianpaolo Sannino kimdir?

Alessandra Mastronardi’nin yeni kocası eğlence dünyasında bilinmeyen bir isim. Çok özel bir adam olan Sannino, Roma’da dişçi olarak çalışmaktadır. Tor Vergata Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra biri odontostomatoloji olmak üzere iki araştırma doktorası aldı. Instagram profilinde yaklaşık 300 takipçi var.