Alberto ve Ilenia A sizin için posta, Maria de Filippi müdahale ediyor: “Yanılıyorsun”

JacksonduS

New member
İLE Senin için posta varAlberto Hikayesini anlatıyor, programın yardımını istemek, eski Ilenia'yı yeniden kazanmaya çalışmak için. Yıllarca bir arada yaşadıktan sonra, ilişkileri geri dönüşü olmayan bir noktaya ulaşmış gibi görünüyor. İşte olanların ayrıntıları.

Alberto ve Ilenia A arasındaki hikaye sizin için postadır

Alberto sizin için C'è Posta'ya döndü Ilenia'yı yeniden kazanBeş yıllık ilişkiden sonra eski sevgilisi. Geçen Temmuz, karar verdi İlişkiyi Durdurduygularından şüpheleniyor.

Okul sırasında Sperlonga'daki kuaförlerden bir araya geldiler ve Ilenia'nın ebeveynlerinin yardımıyla birlikte bir berber dükkanı başlattılar. Dükkanın başarısına ve bir aileye sahip olma hayaline rağmen, bir çocuğun olmaması Alberto'nun Alberto'nun farklı bir yaşam arzusunda daha fazla özgürlükten yapılmış büyümesini sağladı. Aradan sonra Ilenia ona geri döndü, ancak Alberto hala onu arıyordu, kafası karıştı ve kararsızdı.

Ilenia, Alberto'ya birkaç kez gider, Aralık ayına kadar, tekrar görme isteği üzerine nihayet vermemeye karar verdiğinde. Alberto, dikkatini dağıtmak için Başka bir kızla yeni yıl Ve onunla bir selfie alır, onu sosyal medyaya koyar ve kısa bir süre sonra siler, ancak Ilenia'nın bir arkadaşı ekran görüntüsü yapmayı başarır. Ertesi gün yine Ilenia'yı bir yüzük satın almak için, her zaman istediği bir aile inşa etme arzusunun bir sembolü olarak düşünür. Ancak Ilenia fotoğrafı görüyor ve kararlı, artık onunla geri dönmemeye karar veriyor. İkisi açıklığa kavuşturuyor ve Alberto'nun versiyonuna inanmaya karar veriyor.

İlişki, onu arayan ve korkusunu ifade eden, bir gösteri isteyeniyle devam ediyor. Alberto, ona bu testi sunarak, sadece Ilenia'yı değil, aynı zamanda ailesi Massimo ve Carmelina'yı da davet ederek Sizin İçin Posta sunarak vermeye karar verir.

Tüm hatalarımı anladım. Bana ilk olanları anlatmaya başladığınızdan beri, kaybederken kişinin önemini anlamıyorum … Başka bir kadınla gittiğim için özür dilerim Biz kalmış olsak bile, o şeyle başka bir acıya neden oldum. ” Alberto diyor.
Alberto ve Ilenia A sizin için posta, Maria de Filippi müdahale ediyor

“4 ay boyunca seni anladım. Senin için her şeyi yaptım Ben senin annen değilim, ben senin kadınınımYorumlar ilenia.
Ilenia, sahneye kararlı ve kararlı girer, ancak Maria de Filippi, duygulara nüfuz etme yeteneğiyle, onu gerçeği ortaya çıkarmayı başarır. İlk sertliğine rağmen, samimiyetli ilenia itiraf ediyor Eski sevgilisi için hala bir şeyler denegömdüğünü düşündüğü duyguları ortaya çıkarmak. Kalbi, yaralı olmasına rağmen, hala Alberto ile bir bağlantıyı koruyor, kendisi beklemediği bir şey.

“Gördüğümde Duymam gerek. Geri dönmek için saçma bir karmaşa yapıyor, ama şimdi zamanlarıma saygı duyması gerekiyor. Kesinlikle kendimi bir daha asla ikinci sıraya koymayacağım. “
Alberto hala bir olasılık olduğunu fark eder ve Yeni Yıl ihaneti hakkında şaka yapmaya başlar. Ancak, durum daha karmaşık hale gelmeden önce, Maria de Filippi onu hemen yerine koyar, sıkıca müdahale eder ve ilan eder:

Bu hikayede yanlışsın. Ayrıca önünde iki varsayımsal anne -laws var, muhtemelen hayatta bulmanın kolay olmadığı. Böyle zeki bir kızın hala sana aşık olduğunu lüks olmak istiyorsun! “.
Sonunda, uzun bir duygusal karşılaştırmadan sonra, ilenia verir ve duygularla dolu bir jestle zarfı açar. Tartışma sırasında biriken gerilim o anda yok oluyor ve aralarında yeni bir olasılık umuduna yer bırakıyor. Hareket, bir dönüm noktasına işaret ediyor, her şeye rağmen, Ilenia ve Alberto arasındaki bağlantının hala bir şansı var.