Ailem bana ziyan veriyor: ABD’de bir anne üç çocuğunu öldürdüğü kuşkusuyla tutuklandı

DunyaVatandasi

New member
Ailem bana ziyan veriyor: ABD’de bir anne üç çocuğunu öldürdüğü kuşkusuyla tutuklandı ABD’nin Los Angeles kentinde polis tarafınca yapılan açıklamada, dün mahallî saatle 07.45’te silah seslerinin duyulması üzerine West Hills’deki bir meskene baskın düzenlendiği açıklandı.

Baskında biri kız 2’si erkek 8-12 yaşları içindeki 3 çocuğun olay yerine ulaşan polisler tarafınca meyyit bulunduğu tabir edildi.

Los Angeles polisi, gözaltına alınan annenin sorgulanmasının akabinde cinayet kuşkusuyla tutuklandığını ve ruhsal kıymetlendirme için hastaneye sevk edildiğini deklare etti.

“AİLEM BANA ZİYAN VERİYOR”

Anneler Günü’nde meydana gelen olayla ilgili tabir veren kuşkulu annenin komşusu Prisila Canales, hadiseden bir gün evvel annenin “Ailem bana ziyan veriyor” halinde bağrışlarını duyduğunu söylemiş oldu.

bayanın çığlıklarından düzgün olmadığının anlaşıldığını belirten Canales, ailenin mahalleye 2-3 ay evvel taşındığını söz etti.

Polis tarafınca yapılan açıklamada, çocukların mevt sebebine ait ayrıntı verilmezken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü açıklandı.