JacksonduS
New member
Acıdan kurtuluşa kadar: Achille Costacurta'nın yeniden doğuş tarihi ve sosyal bağlılığı, sadece La Repubblica'ya tanıtıldı.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 13 Temmuz 2025, 19:39
İyi bilinen bir ismin ve bilinen bir yüzün arkasında, çok azının bildiği bir hikayeyi gizler. Achille Costacurta Bir röportajda sessizliği kırmaya ve ergenliğinin en karanlık tarafını anlatmaya karar verdi. Cumhuriyet: Ağrı, bağımlılık ve hapishane ile işaretlenen bir dönem.
Uyuşturucu, Hapishane ve Şiddet: Achille Costacurta'nın karanlık geçmişi ortaya çıkıyor
Aşil
Costacurta, yaşamanın Milano Güçlü bir huzursuzluk duygusu yarattı, uzaklaşma ihtiyacını hissedin Ve başka bir yerde tekrar başlayın. İçinde SicilyaAçıkladı, tamamen farklı, daha insani, daha yavaş bir yaşam ritmi buldu. Ama onu gerçekten vuran şey insanlardı. Eski rakibi Pekin Express Adanın sakinlerini karşılığında hiçbir şey istemeden yardım sunabilen misafirperver ve önyargısız olarak nitelendirdi.
Achille nasıl olduğunu söyledi onun hayat tamamen değişti: Uyuşturuculardan uzak ve sağlıklı bir şekilde yeniden doğmuş hissediyor. Sürekli kavgalardan güçlü ve samimi bir bağa geçerek ailesi ile olan ilişkisini yeniden inşa etti.
O karanlık dönem onu işaretledi, ancak Sicilya'nın olumlu etkisi sayesinde yapmayı başardığı sayfayı çevirebileceğinden her zaman emindi. Hatalar yerine, Bugün yeni rüyalar geliştiriyor“Midede kelebekler” olarak tanımlayan özel bir sevinç veren bir proje olan Down sendromu ile bir çocuk merkezi nasıl açılır.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 13 Temmuz 2025, 19:39
İyi bilinen bir ismin ve bilinen bir yüzün arkasında, çok azının bildiği bir hikayeyi gizler. Achille Costacurta Bir röportajda sessizliği kırmaya ve ergenliğinin en karanlık tarafını anlatmaya karar verdi. Cumhuriyet: Ağrı, bağımlılık ve hapishane ile işaretlenen bir dönem.
Uyuşturucu, Hapishane ve Şiddet: Achille Costacurta'nın karanlık geçmişi ortaya çıkıyor
Aşil
Costacurta, yaşamanın Milano Güçlü bir huzursuzluk duygusu yarattı, uzaklaşma ihtiyacını hissedin Ve başka bir yerde tekrar başlayın. İçinde SicilyaAçıkladı, tamamen farklı, daha insani, daha yavaş bir yaşam ritmi buldu. Ama onu gerçekten vuran şey insanlardı. Eski rakibi Pekin Express Adanın sakinlerini karşılığında hiçbir şey istemeden yardım sunabilen misafirperver ve önyargısız olarak nitelendirdi.
Sicilya'da Aşil, çalkantılı bir ergenlik ile işaretlenmiş zor bir geçmişin ağırlığından kurtulmak için bir yer buldu: Sadece 17 yaşında intihar girişimiTSO'nun deneyimi, bağımlılık itibaren uyuşturucu ve Parma'nın çocuk hapishanesindeki pasaj.“İnsanlar. Yargılama. O elinize eğilimli, sizi karşılıyor. Biraz Hindistan'da olduğu gibi, Pekin Express'i yaptığımda: Eğer o toprağı seçerseniz, size kutsal olarak davranıyorlar. Palermo'da böyle hissettim. Bana yardım etti“.
Her şeyden önce Achille, kuralların sertliğini ve o yerde yaşanan şiddeti hatırladı:“Hayatımı hayatımla almaya çalıştım Yedi Boccette di metadon. 40 gram eroin eşdeğeri. Kimse hala hayatta olduğumu açıklayamaz. Parma Çocuk Suç Merkezi'ndeki hapishane 15 yaşındayken başladı: Kabinde bana iki bıçak buldular okulda “.
Achille Costacurta'nın Yeniden Doğuşu: Acıdan Yeni Hayallere“Bana günde on sigara bıraktılar ve seni kahvaltıla tanıştırmaz, senden bir tane aldılar. Bir ajan benimle konuşmak zorunda olduğunu söyledi. Sigara içiyordum ve bitirmesini beklemesini istedim. Tükürdüm ve beni bir odaya tokatladım. Ben sadece bir çocuktum. “
Achille nasıl olduğunu söyledi onun hayat tamamen değişti: Uyuşturuculardan uzak ve sağlıklı bir şekilde yeniden doğmuş hissediyor. Sürekli kavgalardan güçlü ve samimi bir bağa geçerek ailesi ile olan ilişkisini yeniden inşa etti.
O karanlık dönem onu işaretledi, ancak Sicilya'nın olumlu etkisi sayesinde yapmayı başardığı sayfayı çevirebileceğinden her zaman emindi. Hatalar yerine, Bugün yeni rüyalar geliştiriyor“Midede kelebekler” olarak tanımlayan özel bir sevinç veren bir proje olan Down sendromu ile bir çocuk merkezi nasıl açılır.