ABD’de meyyit bulunan kişinin meskeninde 124 yılanlık koleksiyon çıktı

DunyaVatandasi

New member
ABD’de meyyit bulunan kişinin meskeninde 124 yılanlık koleksiyon çıktı ABD’nin Maryland eyaletinin Charles bölgesinde bir meskende meyyit bulunan ve ismi açıklanmayan 49 yaşındaki kişinin yanında kimileri zehirli ve meskenlerde bulundurulması yasak olan 124 yılanlık koleksiyon ortaya çıktı.

Bölgenin sözcüsü Jennifer Harris, komşusunun kelam konusu kişiyi bir müddetdir goremeyince pencereden baktığını ve yerde yattığını fark ettiğini aktardı.

’30 YILDIR BU TÜRLÜ BİR ŞEY GÖRMEDİM’

Harris, hayvan denetim yetkililerinin devasa yılan koleksiyonunu incelemeye başladığını belirterek, hayvan denetim şefinin 30 yılı aşkın deneyimiyle daha evvel bu biçimde bir şeyle karşılaşmadığını dediğini aktardı.

Harris, koleksiyonun Maryland’de tutulması yasa dışı olan zehirli yılanları da kapsadığını kaydederek, koleksiyonun pitonlar, çıngıraklı yılanlar, kobralar ve kara mambaları içerdiğini söylemiş oldu.

ZEHİRLİ YILANLAR İÇİN UZMAN ÇAĞRILDI

Charles County hayvan denetim yetkililerinin zehirli olmayan yılanları izole ettiği aktarılırken, zehirli yılanların izolasyonu için Kuzey Carolina ve Virginia’dan uzmanların geldiği kaydedildi.

Yetkililer, yılanların bölge halkı için risk oluşturmadığını kaydetti.