ABD’de 15 dakika ortayla farklı senelerda doğan ikizler dünyaya geldi

DunyaVatandasi

New member
ABD’de 15 dakika ortayla farklı senelerda doğan ikizler dünyaya geldi ABD Kaliforniya’da yılbaşı gecesi Natividad Tıp Merkezi’nde doğan ikizlerden biri, başkasından 15 dakika daha sonra dünyaya geldiği için 2022 yılına kaydedildi.

Hastane yetkilileri doğumla ilgili yaptıkları paylaşımda “Natividad, Aylin Yolanda Trujillo’yu 2022 yılında bölgenin birinci bebeği olarak karşıladı. İkizi Alfredo Antonio Trujillo, 31 Aralık Cuma günü saat 23:45’te 15 dakika erken doğdu, yani doğum günleri farklı bir gün, ay ve yıla denk geliyor: 2 milyonda bir ihtimal” sözlerini kullandı.

People’ın haberine göre, anne Madrigal, yaşanan olayla ilgili olarak “İkiz olmaları ve farklı doğum günleri olması benim için çılgınca. Gece yarısı gelmesine şaşırdım ve memnun oldum” tabirlerini kullandı.

Hastanede aile tabibi olan Dr. Ana Abril Arias ise, doğumu “Kariyerimin en unutulmaz doğumlarından biri” olarak nitelendirdi. Arias ayrıyeten, “Bu küçüklerin 2021 ve 2022’de inançlı bir biçimde ulaşmalarına yardımcı olmak mutlak bir zevkti. Yeni yıla başlamak için ne kusursuz bir yol” sözlerini kullandı.