ABD: 6 yaşındaki öğretmene ateş etti

DunyaVatandasi

New member

Virginia’da altı yaşındaki bir öğrenci bir öğretmeni vurdu. Kadın ağır yaralandı.

Polis Cuma günü yaptığı açıklamada, altı yaşındaki bir çocuğun küçük bir Amerikan kasabası olan Newport News, Virginia’da bir öğretmeni vurduğunu söyledi. Kritik bir şekilde yaralandı. Polis sözcüsü Şef Steve Drew düzenlediği basın toplantısında, öğrencinin başlangıçta polis tarafından gözaltına alındığını söyledi.

İlk bulgulara göre kaza değildi. Polise göre, ABD’li yayın kuruluşu CNN’nin bildirdiğine göre, Richneck İlköğretim Okulu’ndaki olaydan önce öğrenci ile öğretmen arasında bir tartışma çıktı. Çocuk bir tabanca çıkardı ve ateş etti. Diğer öğrenciler etkilenmedi. Kurban hastanede tedavi altına alınıyor ve kadının durumu bir miktar iyiye gidiyor.

Polis şimdi altı yaşındaki çocuğun silahı nereden bulduğunu ve tartışmanın nasıl çıktığını bulmaya çalışıyor. İlkokul başlangıçta kapatıldı. Okul yönetim kurulu sözcüsü George Parker Cuma günü (yerel saatle) düzenlediği basın toplantısında “Şoktayım ve cesaretim kırıldı” dedi. Çocuklarımızı eğitmeli ve onları korumalıyız” dedi.