16 yaşındaki lösemiden öldü – Aile şaşkına döndü

DunyaVatandasi

New member

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir genç, teşhis konulduktan 24 saatten kısa bir süre sonra lösemiden öldü. Ailesi şaşkın.

Philadelphia’lı bir genç, kanser teşhisi konulduktan sadece 24 saat sonra öldü. Doktorlar, Nisan ortasında 16 yaşındaki Kyle Limper’de lösemi keşfettiler ve çocuk sadece bir gün sonra kanserin neden olduğu bir kan enfeksiyonundan öldü. Bu, ABD yayıncısı Fox News tarafından bildirildi.

Ölüm ilanında “13 Nisan’dan önce, hiçbir hastalık belirtisi olmayan, son derece sağlıklı ve mutlu bir genç adamdı” yazıyor. “Aynı gün geldi ve onu götürdü.”

Sırt ağrısı şikayetleri

Kyle Limper, Penn Antlaşması Lisesi’nde futbol oynadı ve güreşçiydi, Fox News’in haberine göre. Bir gün, bir basketbol maçından sonra, Kyle sırt ağrısından şikayet ederek eve geldi, ailesi istasyona söyledi. Genç, kontrol için hastaneye götürüldü ve burada kendisine birkaç gün içinde nasıl hissettiğini görmesi söylendi.

Kyle’ın babası Ken Limper, “Daha iyi değilse onu birkaç gün içinde geri getirmemi söylediler,” dedi.

Lösemi nedeniyle organ yetmezliği

Semptomların kötüleştiğini söyleyen baba, daha sonra Kyle’ı tekrar hastaneye götürdü. Fox News’e konuşan baba, “Yataktan bile kalkamıyordu ve ben de ona yardım edip kalkmak zorunda kaldım” dedi. Ama oğul tekrar yatağa düşmeye devam etti.

Kyle, kanserin neden olduğu bir kan enfeksiyonu sonucu organ yetmezliğinden öldü. Çocuk hastanede 24 saatten az kaldı. GoFundMe’deki ölüm ilanında “Kyle’ın annesi Josephine (Jodi) Taffe, babası Kenneth Limper, erkek kardeşi Justin Taffe ve kız kardeşi Kaitlyn Petner hayatta kaldı” diyor.

“Kyle’ın kalbimizde bıraktığı iz, dünyadaki hiçbir şeye benzemez.” Ailesi, bağışların tıbbi bakım ve cenaze masrafları için kullanılmasını umuyor.