13 yaşındakiler için sınıf arkadaşlarına maruz kalan ödül

DunyaVatandasi

New member
Vahşi mafya avı çocuğu

13 yaşındaki sınıf arkadaşlarında ödül sergiliyor

02/10/2025 – 18:56Okuma Süresi: 2 dakika.

Gençlik şiddeti (sembol imajı): Bottrop'ta 13 yaşında bir çocuk büyük ölçüde zorbalığa uğruyor.

Resmi büyütmek

Gençlik şiddeti (sembol imajı): Bottrop'ta 13 yaşında bir çocuk büyük ölçüde zorbalığa uğruyor. (Kaynak: Seri Işık/İma-İmar görüntüleri)

Ağır bir zorbalık davası, Ruhr bölgesinde manşetler yapar. Öğrencilerin 13 yaşında bir yaşını avladıkları söylenir.

Yaklaşık 15 öğrenciden oluşan bir mafyanın Bottrop'ta 13 yaşındaki bir çocuğu avladığı ve tehdit ettiği söyleniyor. Daha önce, bir sınıf arkadaşı çocuk üzerinde bir ödül vermişti, “Batı Alman Allgemeine Zeitung” (“Waz”) ve “Bild” gazetesini bildirdi.

“500 Euro isteyen herkes benimle iletişime geçebilir.” “Benimle iletişime geçin: Sana kim hakkında olduğunu söyleyeceğim.”

Birkaç gün sonra, yaklaşık 15 gencin 13 yaşındaki ebeveynlerin evinin önünde göründüğü söyleniyor. Annesi, saldırganların çığlık attığı “resmi” söyledi: “Çık, sen wanker, seni öldürüyorum. Ödül istiyorum.” Anne korkacağını açıkladı. Aile bir şikayette bulundu.

Sorun: Ödülün 13 yıllık ve dolayısıyla yarin olmayan sınıf arkadaşını askıya aldığı söyleniyor. Her ikisi de o sırada devam eden özel okuldaki vahşeti için kötü şöhretliydi.

“Waz” ın atipik otizm teşhisi konduğu kurban, görünüşe göre yıllardır düşmanlığa ve fiziksel saldırılara maruz kaldı. Lenny adında çocuk her zaman sınıf arkadaşları tarafından saldırıya uğramıştı. Diğer şeylerin yanı sıra, birisi ona kafasına karşı bir demir kapı vurdu, Lenny sarsıntı yaşadı. Bir sopayla, birisi çocuğu gözün altındaki yaraladı. Retina gözyaşına sahip bir spor çantası attı. Lenny boyunda tarımla eve geldi.

“Waz” ve “Bild”, Lenny'nin tanısı ile Bottrop'taki özel okula gönderildiğinden, durum daha da arttı. Sınıf arkadaşları Lenny'ye tükürecek, şantaj, zulüm görmüş ve dövülecekti. Sık sık sınıfta cezalandırıldı ve sınıftaki diğerlerine sırtıyla lavabonun önünde oturmak zorunda kaldı.

Mafya Lenny'nin evinin önüne çekildikten sonra, çocuk bu okula tekrar gitmeyi reddetti. “Büyükanne, kendimi savunamıyorum,” dedi çocuk büyükannesi. “Bir noktada beni öldüler.”

Bu bir yıldan fazla bir süre önceydi. Bu arada, aile Lenny için yeni bir okul bulmaya çalıştı ve ayrıca Lenny'nin en iyi şekilde teşvik edebileceği birine özenli oldu. Annesi, Lenny'nin orada duruşma dersleri sırasında tam anlamıyla çiçek açtığını söyledi.

Ancak “Bild”, Lenny'nin finansman durumu nedeniyle henüz bir okul değişikliği mümkün değildi. Yetkililer ancak şimdi fonlama durumunun kaldırılabileceğini açıklardı – bu da çocuğun yakında mutlu olacak bir okula gidebileceği anlamına gelir.